attelin nyt viel ennen nukkumaan menoa kirjotella tästä päivästä jotain pientä.

Käytiin mutsin ja faijan kanssa tänää systerin luona kökkelissä (kauklahti,köklax)
asuvat siis siellä vanhassa omakotitalossa missä on ihana iso piha.
Systerin lapset Ronny 3v ja Emma 1,8v odotti kovasti meitä koska oltiin luvattu tuoda jätskiä... no Emma vähä ujosteli aluks, Ronny ei enää meit ujostele vaa höpisi ummet ja lammet faijalle heti :D kovia juttuja oli kaiken maailman kaivurit ja nostokurjet, selkeesti raksa mies :D
Emmaki alko siin jätskin syönnin aikana jo hymyilee meille... hassu tyttö, en oo kellää sellast hymyy nähny, iha suora ja menee oikeesti korvasta korvaan.. valloittava :D sen jälkeen oliki sit vuorossa kaikkien lempilelujen ja juttujen näyttö tuokio ja sit mentiinki takapihalle istuskelee ku oli niin ihana ja lämmin ilma, varmaan viimesiä kesäpäiviä. Ronnylla oli uus hieno fillari siin mis oli käsijarru ja apupyörät ja se ajeli siin terassilla rinkiä kokoajan.
Emmalla oli siin kyl kolmipyöränen ja yritti kovasti sillä ajella mut ei ihan yltäny jalat polkimille vielä, ni sit se haki muovimopon ja pörisi sen kanssa veljensä perässä sillä aikaa ku me "aikuiset" höpötettiin siinä kaikkea.

Kotiin päästyäni, kävinkin sit ton oman likkani kanssa kalliolla jossa päästin sen vapaaks ja heitin keppiä sille niin kauan ku itelleni tuli hirvee jano ja tais pipsallakin olla siin vaihees :D

Otin ruuan jälkee liian venyneet päikkärit ja heräsin sopivasti simpsoneihin ja sit odottelin et se uus lääkärisarja House alkaa, se oli oikein hyvä mun mielestä. Kyl sitä seuraa ihan mielellään.

Myöhäisillan oonki sit irkannu ja meseilly... yhen kaverin kanssa käytiin elämän suuria asioita todella vakavasti läpi tossa ni se sai mutki vähä vakavoitumaan.

Ja nyt vielä myöhempään mun exä kyseli et oonko mä kuullu jossain mellunmäessä tapahtuneesta koiran laiminlyönti tapauksesta ku joku oli hylänny koiran metsään ja kolmen päivän päästä se oli löytyny flexillä kiinnitettynä puuhun ja kuolleena. Kuvaus täsmäis meijän entiseen koiraa minkä exä anto parempaan kotiin mellunmäkeen tos puoltoist vuotta sitten ku ei ite pystyny sitä hoitaa... ni nyt täs pähkäilään ja pelkään pahinta et se ois ollu Nelli. Sai kyl kummasti kyyneliin... kauheeta... en enää ajattele sitä, se ei oo voinu ollu Nelli, ei kukaan ois sille pystyny olee noin julma. Kiltti ihana koira joka rakasti kaikkia... nyt pitää keksiä jotain muuta ajateltavaa vaa nopeesti.

Jospa akkarit piristäis mua nyt vähä... en viitti pipsaakaan halia nyt ku se nukkuu tos nii söpösti ni en raaski sitä herättää.
eli Akkarit ja sudoku nyt. ja telkkariki vaik tai joku leffa jossei muuten.