Nonii... nyt o jouluaatot vietetty ja joulupäivän hulabaloo takana... kauheen monta meit on ku tulee sisarukset perheineen kylään ja syyään jouluateriaa 18hlöä yhteensä + yks höntti koira :)

Joululahjaksi sain pari Marimekon käsipyyhettä,  kynsienhoitosetin, tyhjiä CD-levyjä, lahjakortin KappAhliin,  suklaata 3 rasiaa, 40e rahaa ja  tiedon et faija maksaa mun silmälasit. Etukäteen saatuja lahjoja on leffaliput ja marimekon käsilaukku. Et oikee kivat lahjat!
 
Juu eli, mainitsinki tossa jo silmälasit. Eli kävin Perjantaina 22.12 optikolla näöntarkastuksessa ja selvisi et mulla on hajataittovirhe oikeassa silmässä sen verran paha, että kokoaikaset silmälasit olis tarpeen. Eli semmoset nyt sitten tulee tuossa tammikuussa. Onhan mulla tavallaan ollu silmälasit 10v. asti, mut ei niitä oo kokoajan tarttenu käyttää. On se ny kumma ku näkö on mitä parhain, mutta sit ilmenee kaikkia muita silmäongelmia, eka on hidas tarkentaja lihas (vaimikälie, zoomi rikki tai jotain) ja nyt sit hajataittoa...
No onneks löysin iha kivat pokat instrusta ja siel oli hyvä kanta-asiakas etu millä sain ne todella halvalla. Pokat+linssit´+hious+kovapinnoite ym... 150e. ei paha.

Eilen meni aatto oikein mukavasti, heräilin siin 11 aikoihin ja sit söin puuroa ja katottii äiskän kaa Lumiukko ja joulurauhan julistus. Sit koristeltiin kuusi ja sen jälkee oliki vähä hengailu aikaa, katoin siinä sit The Grinchin ja sen jälkee käväsin Pipsan kaa ulkona ja sit oliki jo Jouluruokailun aika. Nam Nam.
Syömisen jälkeen jaettiin lahjat ja avattiin ne tietenki :) Pipsa oli ollu vissii kiltein koska sai eniten paketteja oli kyl eniten niistä innoissaankin, höösäs kaikkien pakettien kimpussa ja tuuppi ja auto avaaman lahjoja. Melko söpöä. <3

JA nyt aion vaa chillailla ainaki tän illan.